Tag Archives: Gadget

Husa Flip cu Stand Samsung Galaxy Tab E 9,6 T560 T561 si rotatie 360 grade alba

Husa Flip cu Stand Samsung Galaxy Tab E 9,6 T560 T561 si rotatie 360 grade alba
Una dintre husele Samsung  care ofera o protectie speciala smartphone-ului dumneavoastra, este din piele ecologica si plastic, dar prezinta o rotire la 360 de grade, mai deosebita de restul huselor, prin aceasta caracteristica se poate roti si se poate folosi si ca stand pentru vizionarea filmelor.

Are o banda elastica si nu necesita decupaje pentru acces la butoane, camera. Desi are culoarea alba, ofera protectie la praf, zgarieturi si uzura, care apare la oricare telefon mobil. Ceea ce cu siguranta o face o husa mai speciala este faptul ca se poate roti 360 de grade. Read More →

Ce gadgeturi puteti conecta la un iPhone?

Ce-gadgeturi-puteti-conecta-la-un-iPhoneAccesoriile unui iPhone sunt piese foarte importante prin functionalitate. La un iPhone se pot conecta diverse gadgeturi care prin bluetooth, in general, deci prin intermediul telefonului, devin instrumente de masura, de orientare, etc. Iata mai jos cateva exemple de gadgeturi cu conectare la iPhone pe care le puteti achizitiona.

Obiectivele portabile, filtrele de polarizare, lentilele fisheye, macro sau panoramice sunt accesorii pentru fotografiat.

Thermodock-ul este un termometru de precizie mare care citeste temperaturi de la distanta. Acest accesoriu functioneaza cu un conector Lightning si adaptor 30pin la Lightning. Read More →

HTC 10 – primele impresii

HTC 10 – primele impresiiConferinta anuala globala Mobile World Congress, a fost intotdeauna scena preferata a jucatorilor de pe piata Android, fie ei mici sau mari, constituind o adevarata rampa de lansare pentru smartphone-urile flagship. Cele mai bune si ieftine huse telefoane, pot fi gasite intrand pe AccesoriiGsm.ro!

In acest an, HTC a decis sa schimbe putin lucrurile, neparticipand la Mobile World Congress, ci oferind in schimb, o conferinta deschisa publicului, in luna Aprilie.

Compania a vrut sa se asigure ca toate detaliile sunt la locul lor si ca HTC 10 se va lansa la timp, in India. Am avut ocazia sa ne “jucam” putin cu telefonul si iata primele noastre impresii despre acest gadget: Read More →

Ce alegere sa faci cand vrei un gadget?

Ce alegere sa faci cand vrei un gadget?Un gadget poate fi gasit acum la un pret convenabil pentru tine, inclusiv huse iPhone, in special in magazinele online, insa si in perioadele de reduceri ai posibilitatea de a face o achizitie avantajoasa pentru tine.

Tabletele si smartphone-urile sunt printre cele mai cumparate produse, ele inregistrand o crestere foarte spectaculoasa in vanzari, in ultimul timp.

Tabletele sunt imbunatatite continuu de marii producatori in domeniu si devin din ce in ce mai bune. Astfel,  devine tot mai greu sa trasam o linie clara de demarcatie intre calculatoare, tablete si smartphone-uri deoarece producatorii au incorporat in dispozitivele mobile functii din ce in ce mai diversificate care  le fac deosebit de functionale pentru fiecare dintre noi.

Avem la dispozitie si tablete cu tastatura daca dorim sa scriem documente atunci cand suntem plecati undeva. Smartphone-urile din noua generatie au afisaje din ce in ce mai mari pentru a oferi utilizatorilor ocazia de a accesa internetul in cele mai bune conditii si de a vizualiza tot ceea ce doresc ei pe propriul telefon. Read More →